6 de gener del 2008

ACTA DE CONSTITUCIÓ

Al 12è dia del mes de Desembre del 2007 (e.v.) en el nom i sota els auspicis de la Volta del Cel, i en el punt geomètric només conegut pels fills de la vídua, en la seu de les coordenades a les Valls de Terrassa, tot observant el Ritu Escocès Antic i Acceptat, es constitueix el

R.·. Tr.·. Flavium Egara

imposant-se com a missió conrear els ideals de la Francmaçoneria Universal, tot proclamant solemnement que es proposa treballar, segons els usos Tradicionals, a la Glòria del Gran Arquitecte de l’Univers i en presencia de les Tres Grans Llums.
Que el seu profund respecte d’aquests símbols expressa la seva voluntat de mantenir viu el tresor de la Tradició, tal com ens a estat llegat pels qui començaren i crearen la Francmaçoneria, dels quals en som, i així ho assumim, innegablement, els seus hereus i dipositaris.

Així ho certifica l’Acta de Constitució i els Principis i Reglaments Generals dipositats als arxius d’aquest Triangle, i en dona fe en aquest document el G.·. Secretari amb el vist i plau del G.·. President.

El G.·. Secretari __________ V. i P. , El G.·. President

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolguts Gns/nas, quin es el procediment, per poder establir contacte, per tenir mes informació , respecte d ´aquest Triangle Maçonic. Rebeu la meva
TAF